CITO – STILLADS & MATERIEL

Driftsdirektør, stilladschef Palle Loft, CITO A/S udtaler:

”Pitbull-kompaktlæsseren virker bare stærkere og mere stabil end andre endda større maskiner på markedet”.
 

Og Palle Loft fortsætter: ”Det er svært at sige præcist, hvad der gør forskellen, uden at det bliver for teknisk. Vi har bare en god oplevelse af, at maskinen er bedre end de øvrige maskiner på markedet. I virkeligheden er den jo at sammenligne med en 12 ton gummiged – bare meget mere kompakt og robust – og derfor ikke nær så klodset. Det faste ledpunkt med en svingende bagaksel i stedet for en knækaksel gør den ekstremt stabilt i ujævnt terræn.

Kvaliteten er heller ikke til at overse. Det hele oser bare af gode materialer og tekniske løsninger, så derfor føler vi, at vi har fået ’value for money’”, slutter Palle Loft.

Cito Stillads & Materiel har gennem mange år udlejet vigtigt udstyr og maskiner til bygge- og anlægsopgaver. Materiel til udlejning skal have lang holdbarhed og kræver derfor at være bygget i en god kvalitet. Pitbull-kompaktlæsseren er blot endnu en værdifuld maskine, der er tilføjet til udlejningssortimentet, fordi den kan løse flere typer håndteringsopgaver. CITO A/S har i dag afdelinger i både Viborg, Holstebro, Randers, Skanderborg, Hvam og Grenå.